Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Objevu roku z Českého slavíka, zpěvačce Elis, bylo v poslední době slyšet zejména v souvislosti s její váhou. Pustila se i do hubnutí s výživovou poradkyní. Se střídavými úspěchy. Teď si už prý na svoji váhu zvykla.

"Já vlastně pořád tloustnu, už to neřeším. Ale ne. Přestala jsem tolik řešit jídlo a nějakým způsobem hubnu sama od sebe. Anebo taky nehubnu. Mám se ráda taková, jaká jsem, a spíš se snažím cvičit, než se omezovat a jíst samé saláty. Souhlasím s tím, že jsme to, co jíme, a snažím se jíst zdravěji. Hodně mi s tím pomohl zdravý životní styl, který jsem vedla posledního půl roku s pomocí výživové poradkyně. Ale mám ráda svůj velký zadek," říká Elis.

Abychom se nebavili jen o jídle, zeptali jsme se i na její hudební produkci. "Jsem spokojená, teď jsem vystupovala skoro každý druhý nebo třetí den, měla jsem dokonce i dvojáky nebo trojáky. Vystupuju pořád, pořád mě to moc baví, procestovala jsem si Česko, někdy i Slovensko. Zatím mě muzika v pohodě uživí a doufám, že to tak bude i nadále. Snažím se dělat nové věci, pracuju na novém albu, připravuju nové projekty, které budou jak džezové, tak i více mainstreamové. Prostě dělám to, co mě baví a jsem za to moc ráda," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám