Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Bebarová, známá tvář z Ulice, dostala roli v novém seriálu. Tentokrát ovšem nikoli na televizní obrazovky, ale v díle určeném pro rozhlasové vysílání. Seriál se jmenuje Vrahovice a od třicátého září jej uvede Český rozhlas Dvojka.

Posluchači obrazně řečeno nahlédnou na soužití dvou rodin v jednom domě, do domácnosti spisovatele Michala, jeho ženy Moniky a „znepřátelené“ rodiny Moničiny nesnášenlivé sestry Věry a jejího manžela, podpantofláka Karla. Sousedské pře okoření i děda - kutil a babička, která vše glosuje ze svého kolečkového křesla. Sám autor Luboš Balák prý ani netušil, kolik legrace v situacích, které vycházejí z jeho vlastního života, nakonec najde.

„Vrahovice mi připomínají seriály typu Taková normální rodinka nebo Chalupáři – ten typicky český, venkovský humor. Velmi mě baví a doufám, že se povede předat stejný zážitek i posluchačům,“ říká Tereza Bebarová, jež hraje Moniku.

V dalších rolích se představí Marika Procházková, David Matásek, Oldřich Vlach a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám