Hlavní obsah
Článek

Vojtěch Dyk (38), který je už pět let „soukromým majetkem“ české Yoko Ono Tatiany Vilhelmové, se o víkendu zachoval tak, že hlavou kroutí snad i ti, co nemohou hýbat krkem. Kroutil by jí nechápavě určitě i hostinský Bedřich Rambousek z Vesničky mé střediskové Jiřího Líra, který se přitom musel otáčet celý! Jeho nafrněné chování se nelíbilo ani členům kapely Nightwork, která Dyka proslavila. Pustili se do něj tak zostra, až přechází zrak!

Vojta se zachoval jako opravdový amatér na sobotní generálce přímého přenosu České televize, kdy si dupnul, že nebude zkoušet, dokud na místě budou fotografové. A to o nich všichni v budově věděli dopředu!

Náš článek, který jednání talentovaného umělce kritizoval, vyvolal i odezvu kapely Nightwork. Ta se měla rozpadnout právě kvůli Dykovi a není divu, že i další její členové, mezi něž patří kdysi Vojtovi nerozluční kamarádi Jakub Prachař a František Soukup, nesou jeho manýry nelibě.

Kluci sdíleli náš text a připsali pod něj všeříkající větu. „Škoda tý povahy, jako nemá smysl dělat, že to není... Řachli jsme kvůli Vojtově povaze. To sa nedá, nedá...“ Pak se ještě vrátili k aféře fotkou, jak má vypadat jejich někdejší kolega bez masky – jako mimozemšťan.

Vojta Dyk je podle vás
Talentovaný chlapec a na manýry má právo
3 %
Namyšlený fracek, někdo by ho měl vyškolit
82,7 %
Majetek Tatiany Vilhelmové
5,6 %
Prostě Vojta Dyk. Nic dalšího třeba dodávat
8,7 %
Celkem hlasovalo 55118 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám