Hlavní obsah
Článek

Gabriela Gunčíková (30) už víc jak rok žije v Americe, kde uspěla parádně jako zpěvačka. Zpívá ve slavné americké kapele Trans-Siberian Orchestra. Během roku ji na turné už vidělo přes 850 tisíc diváků. V prodaných lístcích porazili loňský rok i Beyoncé nebo Justina Timberlaka.

Gábina se nyní objevila po dlouhé době v Čechách a může za to i láska. "Je to paradox. Před rokem jsem poprvé odlétala do Ameriky s tím, že tam zůstanu napořád. Jak to tak chodí, tři týdny před odletem jsem potkala chlapce a jsme spolu doteď. Je to hodně vztah na dálku, je to Čech, rapper," prozradila o vztahu Gunčíková.

"Jsem tu jen do října na měsíc, chtěla jsem před turné strávit čas s rodinou, partnerem. Začínáme s kapelou zkoušet v listopadu, pronajme se velká hala a dva týdny se zkouší celý koncert," vysvětluje.

Už nyní uvažuje o tom, jak vztah s českým přítelem budou řešit. "Mluvíme o tom, časem bychom to chtěli naplánovat tak, abychom mohli žít česko-americký život. Je to věc budoucna. Uvidíme," dodala zpěvačka na premiéře muzikálu Romeo a Julie, ze kterého byla nadšená. Sama už má za sebou jednu muzikálovou zkušenost. Zpívala Kleopatru v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám