Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a bývalá modelka Halle Berry (44) má doma andílka. Její roztomilá dcerka Nahla po ní zdědila nejen krásu, ale také afroamerické rysy s typickými kudrnatými vlásky. Až malá Nahla povyroste, bude mít Halle jistě plné ruce práce, aby od ní udržela všechny nápadníky dostatečně daleko.

Holčička, které byly v březnu tři roky, má  za otce také pořádného fešáka. Je jím francouzsko-kanadský model Gabriel Aubry (35). Halle se s ním poznala v roce 2005 během focení kampaně pro Versace. Po třech letech vztahu se však poklidně rozešli. V péči o jejich dcerku se střídají. Nahly otčímem se stal francouzský herec a bývalý dlouholetý partner Kylie Minogue Olivier Martinez (45), jenž si prožil románek i s nejvíce sexy ženou roku podle magazínů FHM a Maxim Rosie Huntington-Whiteley.

Berry, jež se stala první Bond girl tmavé pleti v historii, je držitelkou Zlatého glóbu a ceny Emmy. Předtím, než se stala herečkou, v roce 1986 získala korunku první vicemiss USA a téhož roku byla šestou nejkrásnější dívkou světa na Miss World. Jako herečka se proslavila především v bondovce Dnes neumírej z roku 2002, filmech X-Men či Catwoman. Za ten však získala nelichotivé ocenění v podobě Zlaté maliny pro nejhorší herečku roku 2005.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám