Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zuzana Velichová, tedy vlastně Zuska, jak si říká, patří k novým tvářím seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hraje zdravotní sestřičku Moniku. „Je pro mne první výraznější rolí s takovou kontinuitou, kde nabírám velmi rychlým způsobem zkušenosti před kamerou, a to je super. A z celého srdce doufám, že přijdou i další nabídky, nejlépe z filmové branže,“ přeje si Zuska.

Herectví ji lákalo odmalička a Zuska je studovala u nás i v zahraničí. „Vystudovala jsem JAMU, a protože mám ráda poznávání jiných kultur, lidí a učení se novým věcem, tak jsem odjela do Španělska, kde jsem studovala herectví na škole Escuela Superior de Arte Dramático,“ uvedla Zuska, která se na své cestě Ordinací nejčastěji potkává s Lukášem Hejlíkem a také s další novou tváří – Hankou Kusnjerovou.

„V jednom obraze jsem se například potkala s Martinem Zounarem, to byl pro mne kulturní zážitek, neb dávám palec nahoru všem komikům a lidem, kteří mají smysl pro nadsázku. Zároveň nemohu opomenout můj osobní obdiv k seriálovým kolegům jako je Pavel Kikinčuk, Jan Čenský a Dana Morávková, i když v seriálu se zatím naše postavy nepotkávají,“ dodala herečka.

Zuska je původem Plzeňačka, kde také sbírala své divadelní zkušenosti. „Po návratu ze Španělska jsem chvíli hostovala v Divadle Josefa Kajetána Tyla. A Divadlo Pluto stále platí, i když je pravda, že v současné době jsem více orientovaná na Prahu, kde hledám nové příležitosti,“ svěřila Zuska. Tak snad se jich dočká.

Reklama

Další články

Načítám