Hlavní obsah
Článek

Nepřehání to už? Vojtěch Dyk (38) se posledních pár let chová opravdu velmi zvláštně. Od té doby, co chodí s Tatianou Vilhelmovou, se rozpadla skupina Nightwork a zpěvákovi a herci v jednom se vůbec otočil život vzhůru nohama. Taky jako by přidal na nenávisti k novinářům. To, co ale předvedl v sobotu odpoledne na generálce na večerní přímý přenos šou Konta bariéry, opravdu už přesahuje všechny meze!

„Byli jsme akreditovaní na generálku pořadu, všichni o tom věděli, produkce, tiskové oddělení, vše bylo v pohodě. Pak ale ze zákulisí vykoukl Dyk a ten kyselý obličej bych vám nepřál vidět. Tvářil se, jako by polkl tři týdny mrtvou žábu nadívanou klíšťaty. Začátek zkoušky se protahoval, až nakonec přišla asistentka režiséra s tím, že se omlouvá, že ale Dyk odmítá vystoupit, dokud tam budou fotografové. Nevím, co mu přelétlo přes nos, z takové akce by vznikly jen pozitivní výstupy,“ řekl nám jeden z přítomných fotografů.

A zástupkyně České televize intormaci potvrzuje. „Ano, s panem Dykem byl velký problém. Překvapil všechny a mě také. Opravdu se velice všem novinářům omlouvám, s produkcí vše bylo domluvené a odsouhlasené. Nerozumím tomu, co se stalo,“ uvedla pro Super.cz specialistka PR České televize Aneta Veselská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám