Hlavní obsah
Článek

Jak odpoutat pozornost při focení od nohy navlečené do ortézy? Dominika Mesarošová (38) to vyřešila originálně. Nejen že u bazénu pózovala tak, aby nožka byla mimo záběr, ale navíc si od jedné z finalistek svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři vypůjčila podprsenku.

A ta nebyla zrovna velikosti Dominičiných pětek, spíš na ňadra o čtyři čísla menší. V tu chvíli, kdy se začalo fotit, všichni přítomní muži zalapali po dechu a manželky jim zakrývaly oči. "Mrzí mne, že jsme s fotografem Martinem Hlaváčem nestihli víc snímků, ale jednak byla hendikepem ta moje zlomená noha, kvůli které nemohu dělat žádné krkolomné pozice, a navíc bylo opravdu hodně práce," svěřila modelka.

Dominika byla v Egyptě v jednom kole i na vozíčku, s dívkami ze VII. ročníku absolvovala téměř vše co na předchozích, vynechávala jen ranní cvičení a nemohla se aktivně zúčastnit módní show, kterou tradičně během kurzu organizuje. 17. října už vybere z dívek finalistky VIII. ročníku, který proběhne za půl roku. Tam už bude určitě fit. "Jen ještě řešíme destinaci, kam se pojede. Možná to bude Turecko," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám