Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Herec a dirigent Pavel Vondruška (†85), jenž 5. února zemřel, stihl ještě na podzim loňského roku natočit svůj poslední film. Právě ten se v těchto dnech po pauze začal znovu natáčet. Super.cz získal z filmu Školní výlet exkluzivní snímky uznávaného herce. A nutno podotknout, že Vondruška vypadal už během natáčení dost zkroušeně.

„Film jako takový se začal natáčet letos v létě. Zdravotní a psychický stav pana Vondrušky před smrti nebyl ale dobrý, tak jsme se rozhodli, že scény s ním natočíme s předstihem. Je nám líto, že se naše proroctví vyplnilo, ale zase je nám ctí, že to je právě náš film, ve kterém ho jeho fanoušci budou moci vidět naposledy,“ svěřil se Super.cz scénárista filmu Školní výlet Tomáš Magnusek.

Sami se podívejte na snímky z posledního filmu Pavla Vondrušky. Právě tak vypadal jen několik týdnů před smrtí.

Vondrušku u televizních diváků proslavila především role tajemníka JZD v Troškově letní trilogii nebo věčně nesolventního harmonikáře Josky ze seriálu televize Nova Hospoda. Dlouhá léta patřil k oporám Divadla Járy Cimrmana.  Z něj odešel pár měsíců před svou smrtí kvůli zhoršující se paměti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám