Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká americká herečka Ariel Winter (17) se minulý měsíc v rozhovoru magazínu Glamour svěřila, že má za sebou úpravu poprsí. O implantáty ale v tomto případě nešlo, hvězda seriálu Taková moderní rodinka si naopak své přírodní poprsí velikosti šest i kvůli zdravotním komplikacím musela nechat o dvě čísla zmenšit. „Cítím se jako nový člověk,“ prohlásila tehdy nadšeně, ale ve čtvrtek to tak zrovna nevypadalo...

Za nejistotu předčasně vyspělé herečky s řeckými předky, která by k zakrytí i zredukovaného poprsí potřebovala ještě alespoň další pár rukou, dozajista mohl odvážně zvolený overal. Jeho výstřih totiž končil až v oblasti pasu a v horní části navíc nebyl zrovna pevný. Ariel byla evidentně v rozpacích, zda neukáže víc, než zamýšlela.

O talentované Winter se ovšem poslední dobou nemluvilo pouze v souvislosti s operací, ale i kvůli jejím nestabilním rodinným vztahům. Po vleklých soudních sporech získala Ariel do dočasného opatrovnictví její starší sestra, jelikož matka ji duševně i fyzicky týrala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám