Hlavní obsah
Článek

Umíte si ze sebe udělat legraci? Partneři Tatiana Vilhelmová (45) a Vojtěch Dyk (38) ano, nejen proto ale kývli na nabídku České televize moderovat benefiční pořad na podporu Konta Bariéry Pomáhej (s) humorem, jenž se celý ponese v duchu nadsázky, parodie atd. S velkou porcí těchto příměsí k tomu byl natočen i spot.

„Umět si ze sebe udělat legraci, mít nad sebou nadhled a nebrat se tak moc vážně, i to je poselství tohoto večera, které platí pro každého z nás. Především ale chceme upozornit na stav naší společnosti a s nadsázkou a humorem poukázat na předsudky vůči hendikepovaným, lidskou lhostejnost i cynismus,“ vysvětlila dramaturgyně pořadu Kateřina Uhlířová.

Výtěžek pořadu Pomáhej (s) humorem, v němž v přímém přenosu 26. září večer na ČT1 vystoupí Dan Bárta, Jiří Lábus, Ivana Chýlková, Hynek Čermák, Jaroslav Plesl, Klára Melíšková, Marek Taclík, Jiří Vyorálek, Lenka Vlasáková nebo celá Kancelář Blaník, půjde prostřednictvím Konta Bariéry na podporu organizací pomáhajících lidem s handicapem. „Doufám, že si pořad Konta Bariéry opět diváky najde. A také, že tito diváci přispějí. Dobrý výsledek navíc udělá radost všem, kdo se, bez nároku na honorář, na vzniku pořadu podíleli,“ dodala ředitelka Konta Bariéry Božena Jirků.

Reklama

Další články

Načítám