Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jmenuji se Niki a nejsem designérka, ani bytová stylistka. Nábytek, dekorace a všechny věci, kterými se doma rádi obklopujeme, však vášnivě miluji. O bydlení a domácnosti se s vámi bavím na Facebooku MT-nábytek.cz, protože tak jako vy, chci bydlet pohodlně, krásně a za málo peněz. Dnes vám představím nábytek, který spolu s dalším u nás najdete za akční ceny. Tak ať vám neuniknou. Akce končí už zítra!

Nakupujete s láskou nové oblečení? Nakupujte, do této skříně se vám vejde všechno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim je tady a s ním i výměna šatníku. Sandály, lehké kalhoty a klobouky už brzy vyměníme za bundy, teplé svetry a polobotky. Jste už v ”odletňovacím” procesu? Zvažte, jestli není čas vyměnit i starou rozvrzanou skříň. Vyměňte ji třeba za skříň Avery, která je ještě zítra se slevou 35 %. Zrcadlo se skládá ze čtyř dílů. Jaký bude mít nakonec tvar, záleží jen na tom, jak díly sami rozmístíte. Dříve za 11 610 Kč.

Objevte mimořádné spojení krásy, funkčnosti a komfortu za nevídanou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdá se vám váš obývák nudný, fádní, stísněný a před návštěvou ho omlouváte slovy “Ten je starý jako Jeruzalém”? Využijte slevy 38 % na nábytek Leanora a naopak se svým obývákem chlubte! Dá vám vše, co od obýváku očekáváte - skříňky a zásuvky na uložení věcí, vitríny na vystavení dekorací, obdivné pohledy návštěv a hlavně spokojenost. Co se mi na nábytku Leanora nejvíce líbí? Možnost jej v pokoji kombinovat s mnoha různými barvami, protože k bílé a světlému dubu ladí všechny. Dříve za 19 199 Kč.

Zdrží se návštěva déle? Sedačku během pár okamžiků přeměníte na postel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte už dost vyseděných důlků a ošoupaného potahu na sedačce? Vyměňte ji za novou a opět si vychutnávejte chvíle klidu u televize, s knihou v ruce nebo u kávy s přáteli. Sedačku Parnela vám nabízíme se slevou 41 % ve čtyřech barvách. Nechybí jí úložný prostor ani možnost rozložení na lůžko o velikosti 127 x 195 cm. Dříve za 15 826 Kč.

Kvalitní jídelní stůl je základ rodinné pohody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedělní oběd, slavnostní večeři i partičku ve stolních hrách si parádně užijete u jídelního stolu Edmund, který se sice může zdát malý, ale vašemu stolování bohatě postačí. Je totiž rozkládací, takže složený vám poslouží u běžného oběda a při zvláštních příležitostech jej jednoduše zvětšíte. Kromě jídla a nádobí na něm bude místo i na dekorace, které zvýrazní slavnostní atmosféru. Jídelní set Edmund jsme zlevnili o 31 %. Vyberte si jej z deseti barev moření a 31 vzorů čalounění na židle. Dříve za 8 372 Kč.

Akce na 4 000 kousků nábytku se slevou až 64 % končí už zítra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak rychle, jak skončily teplé letní dny, končí i naše akce. A to již zítra! Proto neváhejte využít slev až 64 % pro nákup nového nábytku. Více nábytku v akci najdete zde, stačí kliknout:

Další články

Načítám