Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době se ve společnosti objevila Ornella Koktová (31) také se svým milovaným Pepou. Pár si nenechal ujít slavnostní otevření restaurace, kterou si pořídila Anife Vyskočilová (50) v centru Prahy. "Naposledy jsme spolu byli na večírku před rokem, to byla párty Amfory, od té doby jsem ho nikam nedostala," řekla Super.cz se smíchem mladá paní Koktová.

Pepa kvůli kamarádce Anife Vyskočilové udělal výjimku a párty v balkánském stylu si ujít nenechal. A jeho žena nepodcenila přípravy. "Od svatby se poprvé ostříhal. Ještě ve čtvrtek v poledne měl vlasy skoro k ramenům, tak jsem ho ukecala, aby se šel ostříhat, přizpůsobila naše outfity a večer jsme mohli vyrazit," prozradila Ornella, která si večer náležitě užila.

A možná více, než chtěla. "Věděla jsem, že mám s sebou ochránce, který se o mě postará, tak jsem to lehce přepískla. Tak se dnes léčím," dodala Koktová.

Reklama

Další články

Načítám