Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) nebyla nikdy vyloženě sportovní typ. S přibývajícím věkem se ale její přístup k životu mění. My jsme ji nedávno potkali na vůbec prvním stodvacetiminutovém cvičení jógy s lektorkou Rosibel Marquez.

„Jógu jsem cvičila dnes vůbec poprvé a vážně mě to chytlo,” nechala se slyšet Aneta a jedním dechem dodala: „Tento druh pohybu je přesně pro mě. Jen ještě nevím, jaký druh jógy bude pro mě ten nejlepší. Budu některé z nich muset nejdřív vyzkoušet a pak se rozhodnu.”

Historicky poslední zvolená Miss České republiky se kupodivu nezačala hýbat na popud svého přítele Michala Zemana, který je fotbalistou. „Michal má svých starostí dost a k pohybu mě moc nevede. Občas si zajdeme na badminton, ale to je tak všechno,” říká modelka.

Po dvouhodinovém cvičení v podmanivých prostorách známé restaurace se modelka vrhla na připravenou hostinu ve stylu raw, nabízející pokrmy, které nepřesáhly při přípravě teplotu pětačtyřiceti stupňů. „Měla jsem z toho obavy, ale kupodivu mi to moc chutnalo. Mám pocit, že jsem udělala pro své tělo hodně dobrého,” usmívala se Aneta, která je ve společnosti pověstná svou výdrží v popíjení drinků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám