Hlavní obsah
Článek

Každou chvíli nám vyráží dech, jak je i ve svém věku prakticky dokonalá. Andrea Verešová (43), nekorunovaná královna různých intimních nehod, patří bezesporu k nejkrásnějším modelkám u nás i na Slovensku vůbec. Není divu, že tuhle bývalou missku pořád lanaří za nehorázné částky k tomu, aby se před fotoaparátem úplně svlékla!

„Asi před půl rokem jsem dostala poslední podobnou nabídku, samozřejmě jsem ji odmítla. Mám spoustu krásných jiných - poodhalit roušku tajemství nebo se ukázat v rouše Evině na podporu různých top produktů. Musí mě to ale bavit a musí to stát opravdu za to. Není to jen tak a pečlivě si vybírám,“ řekla Super.cz Verešová.

Že by ale svým fanouškům ukázala vyloženě všechno, to i za balík, který jí chtěli dát (šoubyznysem kolují drby o miliónu korun), odmítá.

„V životě to není jen o penězích, důležité jsou i jiné věci. Nestálo mi to za to,“ dodala nádherná Andrea.

A není se jí co divit. Kdyby náhodou souhlasila a kšeft přijala, kdo ví, jestli by ve finále nakonec neprodělala. Rázem by přišla o spousty sice méně placených kampaní, ve výsledku by šlo v součtu o mnohem vyšší částky.

Vzali byste milión korun za odhalení svého nahého těla?
Ano, tolik v životě jinak nevydělám
52,7 %
Nikdy, nestojí to za žádné peníze
27,8 %
Nevím, až taková nabídka přijde, budu o tom uvažovat
19,5 %
Celkem hlasovalo 23840 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám