Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) vypadá již několik měsíců i se svým nepřehlédnutelným těhotenským pupkem jako chodící reklama na štěstí. S hokejistou Tomášem Hornou v listopadu čeká své první dítě. Synovi, kterého nosí pod srdcem, již dopředu společně vybrali jméno Tadeáš.

„Beru to jako velké štěstí,“ řekla nedávno Super.cz nastávající maminka, která byla dva roky před vztahem s Hornou single. Kdykoliv se Monika zamilovala, tak až po uši a do vztahu šla po hlavě. Pojďme si její osudové pány připomenout.

První vážný vztah, který skončil po pěti letech chození pompézní svatbou na zámku v Dobříši, Monika prožívala s hokejistou Václavem Eiseltem. Manželství si však jako vdaná paní dlouho neužila. Po dvou letech vztah dostal vážné trhliny a oba spolu přestali žít. Následoval rozvod, u něhož byli během desetiminutového stání rozvedeni.

Další lásku Absolonová médiím přiznala otevřeně v roce 2004. Tady ovšem zpěvačce milostné plápolání také dlouho nevydrželo. Jaroslav Haštava, který chodil také s Kateřinou Průšovou, Dianou Kobzanovou a naposledy Terezou Zimovou, je však dodnes se zpěvačkou v dobrém kamarádském kontaktu.

Dlouho se po boku Moniky objevoval prošedivělý lobbista Vratislav Janda. Ten kvůli Monice dokonce urychlil rozvod se ženou, s níž už nějakou dobu předtím, než ji poznal, nežil. Ačkoli šla právě v době vztahu s Jandou Monika z jednoho muzikálu do druhého, pokoušeli se o dítě. Po třech letech vztahu zpěvačka smutně před Vánocemi v roce 2012 oznámila rozchod.

„Jednoho hokejistu jsem si před lety vzala, s druhým teď čekám dítě,“ prohodila se smíchem Monika, která už tuhle neděli oslaví 39. narozeniny. A přestože vypadá, že bude rodit každou vteřinou, oslaví je prací. V pražském divadle Studio Dva ji čeká výjimečný koncert. „Jako hosta budu mít Radku Fišarovou společně si střihneme jako duet Don't Cry For Me Argentina,“ slibuje zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám