Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sleva 50 % na kuchyně a montáž za 1 korunu? Tato jedinečná šance čeká do 4. října v obchodních domech kika. Zaměření kuchyně, její plánování a montáž. Světlé barvy a lesklé plochy. Široký výběr vestavěných spotřebičů a 3D plánování kuchyní zdarma. Kuchyně propracované do posledního detailu. Sporák tam, kde ho chcete právě vy, lednice po ruce či prostorný dřez. Staňte se králem své kuchyně!

Plánovaná kuchyně Nova Lack

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pracovní deska navržená tak, aby poskytla maximum prostoru. Široké možnosti kreativního plánování. Jen vy rozhodnete a vyberete, co je pro vás v kuchyni důležité. Praktický systém závěsných skříněk pojme i ty největší talíře a nádobí. Variabilní přístup a kvalitní zpracování podtrhnou čisté linie moderního pojetí celé kuchyňské sestavy.

Plánovaná kuchyně Primula

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malá kuchyň? Velká kuchyň? Vše přizpůsobíme vašim představám. Velký výběr moderních barev v lesklých tónech od bílé přes světle žlutou, krémovou až po temně fialovou či černou. Jedinečná kuchyně s exkluzivními vlastnosti a zárukou 10 let. Milimetrová přesnost a design, který potěší každého.

Plánovaná kuchyně Lavis

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komfort, do kterého se zamilujete. Kuchyň přizpůsobená na míru vašemu prostoru. Nezapomeneme na sebemenší detaily. Pohodlí zaručí mimo jiné trouba umístěná ve výši očí, exkluzivní trendy a nádherný design.

Plánovaná kuchyně Windsor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rodinná kuchyň promyšlená tak, aby se velcí i malí cítili opravdu jako v srdci domova. Prostorná linka, prosklená dvířka, snadná orientace při zachování dostatku úložného prostoru. To vše v příjemných barevných tónech.

Plánovaná kuchyně Estera

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další moderní a vzdušné pojetí kuchyně plánované na míru. Světlé barvy, lesk a sokly dodávají kuchyni ten správný design, se kterým budete nadmíru spokojeni. Nebojte se provést změnu. Kvalita kuchyně je zaručena.

Další články

Načítám