Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě manželka hudebníka Romana Vojtka (52) Tereza (34) se po delší době pochlubila roztomilým synkem Benediktem. Malému klučinovi už je půl roku a roste jako z vody. Modrookého synka vzala Tereza na slavnostní otevření obchodu s oblečením.

Zatímco jiné malé děti blesky fotoaparátů moc nemusí, Benedikt se sice tvářil vykuleně, ale nakonec se do objektivu i usmál. Tereza žije s Romanem Vojtkem stále odděleně, ale s manželem spolu komunikují a s dětmi si vzájemně pomáhají. Oblíbený muzikálový zpěvák dvojnásobné mamině často uleví už jen tím, že podniká různé aktivity s pětiletou dcerou Editkou.

Vojtek letos vzbudil nebývalý rozruch, když těhotnou manželku opustil necelé tři týdny před porodem. Dramatická rodinná situace maminku v očekávání psychicky zdrtila, a dokonce musela vyhledat odbornou pomoc a užívat antidepresiva. Po porodu, u kterého Vojtek nechyběl, se nepříjemná situace nakonec uklidnila, byť se žádný manželský happyend zatím nekonal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám