Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Barbora Mottlová (37) si opět vyzkoušela roli modelky. A to v rámci focení nové vlasové kolekce Street of love, která je zároveň i kampaní k primáckému pořadu, ve kterém budou diváci Báru vídat po boku Evy Decastelo a Daniely Révai.

„Byla jsem moc potěšená, když tahle nabídka přišla. Nikdy jsem takovou práci nedělala a přijala jsem ji jako výzvu s velkou dávkou respektu,“ říká o své nové práci Bára. V rámci nové profese se setkává s lidmi, které sice mnohdy podle jména zná z médií, ale osobně neměla zatím tu čest.

„I když se pohybuji v šoubyznysu, zjistila jsem, že mnoho lidí ještě neznám, a tak jsem ráda, že se díky reportážím o nich dozvím více a seznámím se s nimi,“ vysvětluje reportérka pořadu New Look.

K této podzimní televizní novince vznikly i zajímavé promo fotky. Za kolekcí účesů stojí oblíbený kadeřník Honza Kořínek. „Doposud jsme fotili jen v ateliéru. Fotit na ulici je pro nás novinka. Kolekci jsme tak pojmenovali příznačně – Street of love. Je to spojení její charakteristiky a také televizní stanice, kde se nově bude náš pořad každou sobotu v podvečer vysílat,“ vysvětluje kadeřník a jeden z tvůrců pořadu.

Ten se v kolekci s účesy dost odvázal a celá tak působí dost extravagantně. „Měli jsme krásné modelky, holky jsou perfektní a s ničím, co jsem jim vytvořil, neměly žádný problém," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám