Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někomu by se mohlo zdát, že Andrea Verešová (43) neví, co by si roupy ještě vymyslela. Miss Slovensko 1999 není jen známou modelkou, ale je také pověstnou milovnicí luxusu. Svému zevnějšku věnuje maximální možnou péči a vždy se svěřuje do rukou největších profesionálů. Stejným způsobem přistupuje i ke své dokonale vypadající hřívě, o kterou pečuje za pomoci, a teď se podržte, zlatého fénu.

Pomůcka na úpravu vlasů švýcarské značky s certifikátem 24karátového zlata není první nezvyklá věc z drahého kovu, kterou si kráska pořídila. V minulých letech sjížděla zasněžené svahy v Krkonoších na zlatých lyžích a zuby se jí rovnaly skrytými rovnátky ze zlata.

Zlatý fén si měla možnost „na vlastní kštici“ vyzkoušet jako vůbec první. A natolik se jí zalíbil, že neváhala přijmout nabídku stát se jeho oficiální tváří. „Na své vlasy si dávám velký pozor a nenechám si na ně jen tak sáhnout. Zlatý fén proto nevnímám jako rozmar,“ prozradila modelka. Ta se na rozdíl od většiny kolegyň pyšní vlastními, nikoli napletenými vlasy. Proto si dává na své hřívě zvlášť záležet.

Modelka nafotila k nové kampani sérii exkluzivních fotografií, jež vznikly pod taktovkou profesionálního fotografa Dalibora Michalčíka. Během focení byla Andrea velmi přirozená a uvolněná a svou dobrou náladou dávala jasně najevo, že práce v modelingu ji stále baví a naplňuje.

Související témata:
Fén

Reklama

Další články

Načítám