Hlavní obsah
Článek

Čtyřicetiletá dcera Oldřicha Víznera (76) a Jany Šulcové (†76) Rozálie Víznerová se ve společnosti moc neobjevuje. Veřejnost ji tak zas až tak moc nezná, podle fotek z nedávné akce, představení nového luxusního vozu, se ale zdá, že čím dál tím víc jde do podoby hvězdy komedie S tebou mě baví svět!

Rozálie má divadelní agenturu, v níž nabízí zájezdové představení například se svou maminkou, Danou Batulkovou, Václavem Koptou nebo Danielem Bambasem.

S mámou je ale vlastně pořád. Hrají spolu, v divadle se potkávají dost často, aby toho ale nebylo málo, představitelka Kateřiny Horákové z komedie století ještě hlídá děti Rozálie a všichni dohromady tráví společné dovolené.

Výborné vztahy mají obě i s o tři roky starší druhou dcerou Šulcové Terezou. Ta na představeních spolupracuje coby výtvarnice a místo v divadelních hrách agentury se našlo také pro současnou manželku Oldřicha Víznera Vendulku Křížovou.

„Rodina by měla držet pohromadě. A dcery i vnuci pro mě vždy byli na prvním místě,“ prohlásila před časem „matka rodu“ Šulcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám