Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Modelka výstavních parametrů s hvězdným seznamem milenců dostala příležitost předvést všechny své přednosti na stříbrném plátně. Překvapivě nejde o žádný podbízivý erotický snímek, ale drama renomovaného režiséra, v jehož obsazení figuruje řada hollywoodských legend.

Rumunská rodačka Madalina Diana Ghenea nejspíš se svlékáním nikdy drahoty nedělala, takže se kromě Leonarda DiCapria (49) sblížila i s Gerardem Butlerem či s Michaelem Fassbenderem. Zkušenosti s hvězdnými herci pro ni nejspíš byly velmi prospěšné a dostala příležitost zahrát si Miss Universe v dramatu Mládí, o němž se spekuluje jako o díle, které může výrazně ovlivnit nominace na nejprestižnější filmové ceny.

Sedmadvacetiletá kráska se usadila v Římě, kde si ji vyhlédl režisér Paolo Sorrentino, jehož Velká nádhera před dvěma lety získala Oscara za nejlepší cizojazyčný film. Italský tvůrce po tomto triumfu dosáhl celosvětového věhlasu, takže do svého dalšího počinu mohl obsadit hollywoodské legendy Harveyho Keitla, Michaela Cainea a Jane Fondu (86).

Příběh, v němž filmový producent a hudební skladatel ve švýcarských lázních rekapitulují své životy, měl premiéru na festivalu v Cannes a nadchnul i Karlovy Vary, kde získal Diváckou cenu. O kvalitách Mládí včetně nahé Madaliny Diany Gheney se může české publikum v kinech přesvědčit od 8. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám