Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jejich smyslu pro humor jsme neměli pochyb, ale to, co Jiří Macháček a Vojtěch Dyk (38) do světa vypustili nyní, předčilo ty nejdivočejší představy. Sešli se v písni Ako F.B.I., která je inspirovaná filmem Wilsonov a jejich rolemi v něm, a co z toho vzešlo, zhlédněte na videu.

Ono to nejde moc popsat, to se musí vidět, tedy jen ve zkratce k výběru pro oba interprety netypického žánru: „Slovenský rap je jedna z oblastí, do níž se kapela MIG 21 doposud nevydala, a tak jsme rádi, že jsme konečně mohli do tohoto žánru proniknout a že náš kolega Vojta Dyk tuto cestu statečně podnikl spolu s námi,“ uvedli členové MIGu 21.

Zmíněná detektivní komedie Tomáše Mašína podle scénáře Marka Epsteina Wilsonov bude mít premiéru v kinech 1. října, o dva dny později, 3. 10. startuje kapela MIG 21 své podzimní turné Štěstí hejbe planetou, během nějž odehraje 13 koncertů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám