Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) se připravuje na svou nejdůležitější životní úlohu maminky, samozřejmě ale nepřestává být také člověkem, který si rád užívá života. Na to nezapomínají ani její nejlepší kamarádky, které by rády po jejím porodu uspořádaly dámskou jízdu.

„Během letošního léta jsme nestihly žádné dovolené v dámské sestavě, jelikož nám otěhotněla Monika. Bez ní to prostě nedáme dohromady,” krčila rameny Libuška Vojtková, když jsme ji zpovídali na slavnostní VIP premiéře dobrodružného dramatu Everest.

Už teď zpěvaččiny kamarádky spřádají plány na nějaký společný výlet. „Dávám Monice půl roku po porodu na zotavení. Samozřejmě záleží na tom, jak dlouho bude kojit, jak hodné bude mít dítě a na všech dalších okolnostech. Pak přichystáme nějakou společnou akci,” říká Libuška, která si poslední dámskou jízdu prý maximálně užila. „Naše poslední dovolená v New Yorku před Moničiným otěhotněním byla geniální,” vzpomíná tanečnice a kosmetička na společný výlet do 'velkého jablka', kterého se kromě jí a Moniky Absolonové zúčastnila zpěvaččina manažerka Kateřina a všemi oblíbená přítelkyně Veronika Dodalová.

Reklama

Další články

Načítám