Hlavní obsah
Článek

Pyšníte se typicky ženskou postavou? Plný dekolt je vaším poznávacím znamením? Tak to jste tady správně. Zapomeňte na nevzhledné, nepadnoucí a nelichotivé spodní prádlo. Speciálně pro ženy s plnými tvary jsme našli ty nejlepší kousky. Který to vyhraje u vás?

Ty nejlepší kousky s až 30% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá pyšná majitelka bujného poprsí už zjistila, že v běžných obchodech málokdy najde tu svou velikost. A když už ji najde, musí se spokojit s obyčejným či dokonce ošklivým designem. Proto ženy s velkými ňadry nakupují na Astratex.cz. Najdou tam totiž nejširší výběr velikostí a přepychových kousků všemožných střihů za super ceny. Podívejte se na čtyři okouzlující podprsenky, které jsou navrženy právě pro bujné poprsí. A pozor - aktuálně dokonce pořídíte podprsenky Gaia se slevou až 30 %!

Okouzlující, hravá, sexy: Právě jako vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše prádlo ladilo s vaší osobností? Chcete zdůraznit svůj sex-appeal a cítit se jako dravá šelma? Tak to vám byla podprsenka Mus navržena na míru! Výrazná a přesto jemná barevná kombinace společně s krajkou a originálním potiskem vytvářejí unikátní celek, který navíc padne jako ulitý. Speciální střih do tvaru T vytvoří dokonale zakulacené poprsí a boční kostice zajistí, že bude celý den vše na svém místě. Co jí říkáte?

Dráždivý minimalismus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I pohodlná a praktická podprsenka může být svůdná. Důkazem je podprsenka Havana. Široká ramínka, nevyztužené košíčky, bavlněné podšití a dvojité mikrovlákno jsou zárukou celodenního pohodlí a krásně tvarovaných prsou. Co ale dodává této podprsence na originalitě je průsvitný tyl v horní části košíčků. Minimalistický design a dráždivá průhlednost – to je kombinace, kterou si zamilujete.

Sexy, pohodlná a zmenšující!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa jsou sice vaší předností, ale někdy jsou vám spíš na obtíž? Říkáte si někdy, jaké by to bylo mít prsa o trošku menší? Vyzkoušejte podprsenku Fern. Unikátní střih této luxusní krásky se svislým švem opticky zmenší dekolt až o dvě velikosti! O dokonalou stabilitu se postarají boční kostice, širší ramínka a široké boční dílce. Dopřejte si pohodlí a luxusní vzhled v jednom.

Není nad klasiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte si, že kvůli velkým ňadrům musíte nosit podprsenku s kosticemi? Myslíte si, že vyztužení je pro vás nutností? Nechte se vyvést z omylu a oblékněte podprsenku Anežka. Široká ramínka, padnoucí střih a nepřekonatelné pohodlí si zamilujete, jakmile ji poprvé obléknete. Vyšívaný tyl s motivem květin dodává tomuto kousku na originalitě, co myslíte?

Další články

Načítám