Hlavní obsah
Článek

Bývalý přítel zlobivého dítěte televize Prima Evy Perkausové (30) promluvil! Poprvé na kameru pohovořil od té doby, co vydal dost ostré vyjádření, z něhož vychází moderátorka TopStaru velmi nelichotivě. Prohlásil totiž, že jí dal kopačky kvůli nevěře, a tvrdil, že ho kdosi vydírá jejich společnými intimními fotkami. Co prozradil nyní? Budete koukat!

Eva Perkausová se rozhodla na jeho slova reagovat tak, že je to zhrzený muž, kterého odmítla, pak se objevilo i odvážné tvrzení (údajně Evino), že je doslova stalker, že ji pronásleduje a prakticky obtěžuje. A že se s ním víc jak rok neviděla, přestože sám redaktor Super.cz ještě před pár měsíci hovořil s oběma najednou.

Vypáčit z podnikatele v automobilovém průmyslu kloudné slovo nešlo skoro ani heverem, nakonec ale naznačil asi víc, než sám chtěl.

„Nechci se k tomu vyjadřovat, no comment,“ to byla jeho nejčastější reakce. Pak přece jen prohodil pár kloudných slov.

„Stalker určitě nejsem," řekl podnikatel rázně na adresu fámy, že má moderátorku pronásledovat po smskách. "To jste slyšel od Evy? Já jsem to od Evy neslyšel," dodal Charouz, který se do své bývalky ostře nepustil možná také proto, aby ji neztratil úplně.

Evě Perkausové se jeho někdejší prohlášení nemohlo hodit do krámu, protože má vztah s podnikatelem z Jesenice Karlem K. a tomu muselo docvaknout, že jestli Charouz mluví pravdu a fakt s Evou randil tři roky, musel se s ním nějakou tu dobu o krásku dělit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám