Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Debut na prknech proslulého Broadwaye má po pondělním večeru za sebou Rumer Willis. Sedmadvacetiletá dcera Bruce Willise a Demi Moore se představila v roli Roxie Hart v jednom z nejslavnějších muzikálů všech dob Chicago.

Zdá se, že Rumer je rozená hvězda a jako nejstarší ze tří dcer bývalých hereckých manželů slízla veškerou smetanu. Nepochybně je totiž nejtalentovanější ze sesterského tria. Rumer zkrátka na co sáhne, to jí jde jako po másle. Mimořádný úspěch na divadelních prknech zaznamenala totiž jen čtyři měsíce poté, co zvítězila ve dvacáté řadě soutěže Dancing With The Stars.

V hledišti divadla Ambassador nechyběla celá hereččina rodina, která na konci představení tleskala vestoje společně s celým vyprodaným sálem. Není divu, že v očích Demi i Bruce se leskly slzy. Stejně na tom ovšem byla i Rumer, která za svůj výkon dostala nádherný puget růží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám