Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Cara Delevingne (31) je členkou neoficiálního sexuálního klubu Mile High. Do něj patří všichni, kdo měli sex na palubě letadla. Třiadvacetiletá kráska si to rozdala s přítelkyní Annie Clark alias St Vincent, s níž prožívá vztah plný rozchodů a návratů, na palubě linky z Los Angeles do Londýna, kam cestovaly kvůli Týdnu módy.

„Holky celou dobu velmi otevřeně projevovaly vzájemnou náklonnost,“ uvedl v rozhovoru pro deník The Mirror cestující z první třídy, který musel snášet projevy milostných citů mezi modelkou a dvaatřicetiletou americkou zpěvačkou. „Nesundaly ze sebe ruce, pořád se líbaly a ostatní cestující začali o všem mluvit… Pak se obě nacpaly do jedné z toalet.“

Cara ani Annie se nesnažily skrývat, že si to jdou na toaletu rozdat. „Nesnažily se tam nijak vecpat diskrétně, viděly je spousty lidí. Po celé kabině se zvedalo obočí a někteří stevardi se tvářili dost rozladěně, ale nikdo je nevyrušil. Po patnácti minutách se znova objevily a vypadaly obě rozcuchané,“ dodal zdroj deníku The Mirror.

Reklama

Další články

Načítám