Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Výběr outfitu, jímž chtěla Anne Hathaway (41) zazářit na premiéře svého nového filmu Stážista, nedopadl úplně nejlépe. Herečce to sice na červeném koberci slušelo, ale zajisté neměla v plánu ukázat bradavku.

Držitelka Oscara za vedlejší roli v muzikálu Bídníci se vrátila ke komediálnímu žánru, v němž se osvědčila už na počátku kariéry, když se před 14 lety objevila ve filmu Deník princezny. Po dramatech Zkrocená hora či Interstellar se Anne snaží dokázat, že její herecká škála je pestřejší.

Filmu Stážista, v němž se objeví společně s Robertem De Nirem, udělala oblíbená herečka v New Yorku skvělou reklamu, která ale určitě nebyla součástí marketingového plánu. Atraktivní brunetka totiž na slavnostní premiéru, již si nenechala ujít Mariah Carey se svým novým partnerem Jamesem Packerem, dorazila v nápaditých asymetrických šatech, které si nejspíš předem příliš nevyzkoušela.

Její outfit totiž v oblasti hrudníku tvořila transparentní část, která měla vytvořit decentní provokaci. Proužek látky, který měl zahalit hereččinu bradavku, ovšem nedržel na svém místě, takže Anne Hathaway odhalila více, než bylo jejím záměrem. Tímto malým faux pas však filmu Stážista rozhodně neuškodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám