Hlavní obsah
Článek

Letošní udílení televizních cen Emmy nevynechala ani herečka Melanie Lynskey (38), která zůstane asi už navždy spojována s rolí stíhačky Rose ze seriálu Dva a půl chlapa. Viditelně plnější herečce to ve výrazných šatech navzdory pár kilům navíc moc slušelo. To seriálový představitel její nenaplněné lásky Charlie Sheen (58) si událost nechal ujít. Dost možná zase doma pořádal mejdan a s mladými slečnami prováděl nepřístojnosti. Je vážně s podivem, že se na něm zatím jeho životní styl nijak nepodepsal.

Osmatřicetiletá rodačka z Nového Zélandu ze sebe na slavnostní udílení vytvořila sexy Červenou Karkulku, když po kalifornském Pacific Design Centru kráčela v dlouhých šatech s hlubokým výstřihem, z nějž jí rafinovaně vykukovala podprsenka. Takhle odvážnou přitom herečku, která aktuálně hraje v seriálu Počtyřech, neznáme.

To Charlieho paparazzi načapali před několika dny. A jak jinak, než jak má už v dost veselé náladě namířeno do podniku v Santa Monice. Tentokrát vyhrál Giorgio Baldi, ale Charlie je známá firma v Los Angeles snad všude...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám