Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby se měla nevěsta na obřadu objevit jenom v prádle, aniž by to vypadalo vulgárně, mohlo by to být právě tohle. Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) se tak předvedla na pobřeží Černého moře, když tam s finalistkami své soutěže fotila kalendář.

Táňa je stejně stará jako některé z finalistek a samotnou ji mezinárodní soutěž Miss Grand International čeká. To ale není zdaleka všechno. Sotva dokončila studium na vysoké škole, kde se věnovala diplomacii, hodlá pokračovat. "Teď mi jde o schválení tématu rigorózní práce. Doktorka zní lépe než magistra," smála se.

"Jednoznačnou představu o tom, co bych měla v budoucnosti dělat, ale zatím nemám. Byla mi nabídnuta práce pro nějaké neziskové organizace, ale taková, že by ji zvládl středoškolák s mnohem menší kvalifikací. Momentálně mne dost zaměstnává moje soutěž, modeling a další pracovní aktivity, ale opravdu bych nějakou odpovídající práci ráda našla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám