Hlavní obsah
Článek

Nudí vás obyčejné ledničky? Nehodí se do vašeho domova a svým designem nevyjadřují vaši osobnost? Našli jsme pro vás lednice z kolekce Gorenje Retro Collection, které úplně změní váš pohled na kuchyňské spotřebiče. Vyberte si barvu, která vás přesně vystihne. Celá kuchyně tak dostane osobitý ráz a budete se v ní cítit skvěle.

S červenou ukážete světu oheň, který ve vás dříme!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už vás nebaví obyčejné bílé lednice? Červená je barva silných emocí. Skvěle kontrastuje s tmavějšími odstíny ostatních barev a vyplní naoko prázdnější prostory. Je plná energie a dodává vitalitu. S červenou dáte světu najevo, že jste progresivní a ničeho se nebojíte. Ukažte, že víte, co chcete od života. Krása se skrývá v jednoduchých a elegantních liniích. Popusťte uzdu své fantazii a oživte svůj domov. Lednička není jen nezbytný kus elektroniky. Gorenje RF 60309 OR se stane srdcem vaší domácnosti díky osobitému designu kolekce Chic.

Čokoláda je kouzelná a nikdy vás nezklame!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přejděte od klasiky k romantice. Kolekce ledniček Vintage vám přináší kousky, z kterých přímo vyzařuje osobitý duch. Jako kdyby vám do domova vdechly kouzlo elegance. Osobitý charakter navíc podtrhuje tmavě čokoládová barva. Představte si ten slastný pocit, který se dostaví, když před sebou máte tabulku hořké čokolády a konečně se do ní s chutí zakousnete. Tmavě hnědá barva s krémovým nádechem ve vás tento pocit vyvolá také. Nenásilně doladí váš byt či dům. Dodá vám pocit jistoty a klidu. Z vaší kuchyně se stane ostrov pohody v dnešním hektickém světě.

Kuchyně jako místo odpočinku? Toho dosáhnete zelenou barvou.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste zatoužili po stylové elektronice, nemůžete si vybrat lépe. Lednice Gorenje RB 60299 OGR přichází s netradiční zelenou barvou. Zelená je nejlepší barvou pro vaše oči. Zklidní a zároveň projasní prostor. Nijak místnost nezmenšuje, naopak ji rozzáří a přidá jí na vzdušnosti. V přítomnosti této barvy se budete cítit příjemně a vaření se tak pro vás stane relaxací. Odstíny zelené působí na organismus prostě skvěle. Dodávají energii a podporují regeneraci. Zelená by tak měla určitě mít va vašem domě velké zastoupení.

Dopřejte si i vy pohodu, kterou přináší jemné tóny kávy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinovaná lednice nikdy nebyla tak krásná. Jemné tóny bílé kávy jsou tak delikátní, že zapadnou do jakékoliv kuchyně. Uspokojí i ty, kteří vyžadují jen to nejlepší. Dodají vám pocit radosti. Naráz se budete cítit, jako by vás někdo rozmazloval. Nechte se unášet na vlně gentlemanů a dam z dob minulých. Světlé odstíny projasní a opticky rozšíří prostor, kde se bude lednice nacházet. Proto si ji můžete pořídit i do menších bytů a dopřát si tam její kouzlo. Moderní provedení kolekce Vintage je zárukou kvality. Matný povrch je z těch nejlepších materiálů a nerezová madla vydrží věčně. Pokud požadujete krásu a eleganci, neexistuje lepší volba než Gorenje RF 60309 OCO.

Další články

Načítám