Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Necelých sedm měsíců stačilo anglické modelce a příležitostné zpěvačce Pixie Geldof na to, aby se z droběnky stala boubelkou. S plnými křivkami, na které u ní nejsme zvyklí, se o víkendu ukázala na svatbě svého otce Boba Geldofa ve Francii a později i při paddleboardingu s přítelem.

Po loňském roce, který byl pro celou rodinu poznamenaný tragickým úmrtím její starší sestry Peaches, zažívá Pixie konečně opět šťastné období vedle svého partnera George Barretta, jenž je bubeníkem v kapele These New Puritans. Láska u nich zřejmě také prochází žaludkem a Pixie se momentálně v jídle asi nehlídá jako dřív, kdy se aktivně věnovala modelingu. Ještě letos koncem února byla přitom na udílení Elle Style Awards v Londýně štíhlá jako proutek.

Pixie je nejmladší ze tří dcer Boba Geldofa a moderátorky Pauly Yates, která zemřela v jejích deseti letech na předávkování heroinem. Stejným způsobem přitom loni přišla i o sestru Peaches, která po sobě zanechala dvě malé děti.

Reklama

Další články

Načítám