Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama o sobě říká, že její kariéra začala ve čtyřiceti. Jeden by předpokládal, že se Simona Stašová (69) bude snažit dohnat to, co nestihla v mládí, a pokusí se zmást čas za pomoci šikovných ručiček plastických chirurgů. Není tomu tak.

„Pravda je taková, že nechci ztratit role starších. Jakmile bych to všechno skalpelem vytáhla, tak bych přišla třeba o role babiček, a ty jsou taky potřeba,” svěřila se Super.cz Stašová.

Místo invazivních zákroků a operací zatím dává přednost pravidelné péči v profesionálních kosmetických salonech a domácímu ošetření přírodní kosmetikou. „Já to neodsuzuju, ale bojím se, že by mi to změnilo kukuč. Lidi mě takhle znají, ale jakmile bych to všechno vytáhla nahoru, tak by to už nebylo ono,” říká Simona, která ale zároveň do budoucna nic nezavrhuje: „Víte, co se říká - odříkaného chleba největší krajíc.”

Stašová se právě stala tváří švýcarské přírodní kosmetiky. Sama péči o pleť nepodceňuje. „Bylo mi šedesát, za deset let mi bude sedmdesát, tak tady jde všechna legrace stranou. Musím pro to už něco udělat, kdy jindy než teď. Proto chodím pravidelně na kosmetiku a starám se o sebe,” svěřila se nám Stašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám