Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, komička a příležitostná zpěvačka Allison Williams (27) se o víkendu provdala za svého o sedm let staršího partnera Rickyho Van Veena. Obřad proběhl v malebné krajině městečka Saratoga v americkém Wyomingu. Novomanželé zvolili tamní usedlost na ranči Brush Creek Ranch.

Nevěsta si na svůj velký den vybrala bílé šaty značky Oscar de la Renta, zatímco ženich sáhl po tmavomodrém obleku, bílé košili a červenobílé kravatě s pruhy.

Ceremoniálu přihlížely i slavné osobnosti jako Tom Hanks (s jeho manželkou Ritou Wilson totiž Allison hraje v seriálu Girls) či Katy Perry s Johnem Mayerem, kteří po několika rozchodech a usmířeních opět zažívají spokojenější období. Velký den v životě své dcery si nenechal ujít pochopitelně ani její otec, známý americký moderátor zpráv na stanici NBC Brian Williams.

Allison Williams s Van Veenem, jenž je spoluzakladatel populárního komediálního internetového serveru CollegeHumor, tvoří pár od roku 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám