Hlavní obsah
Článek

Čtvrtá nejlepší hráčka světa, tenistka Petra Kvitová, je v Česku. Po americkém US open si užívá doma s rodinou a především s přítelem, hokejistou Radkem Meidlem. Zamilovaný pár si v neděli udělal výlet do Brna na muzikál Děti ráje.

Petra vypadá nádherně a vedle svého Radka jen září. Vztah s hokejistou jí svědčí - jak řekl její manažer Miroslav Černošek, nikdy předtím neviděl Petru takhle zamilovanou.

Už ve čtvrtek Petra odlétá na turnaj do Číny, a tak si pár užívá každou chvilku. "Petra se zná s jedním z autorů muzikálu Zdeňkem Bartákem. Sama ho požádala, že by chtěla Děti ráje vidět. Využila volna a i s přítelem přijeli do brněnského Bobycentra," řekla produkční muzikálu Jája Klíčová.

Během představení byli doslova na nohou a tančili. "Jsem úplně nadšená. Všichni byli naprosto skvělí. Písničky Michala Davida miluju, opravdu to byl zážitek," prozradila Kvitová.

Doma Kvitovou čekaly před dalšími turnaji také zdravotní testy, které musela absolvovat kvůli velké únavě, jež je následkem přechozené jarní mononukleózy. "Zdravotní výsledky nových testů ještě nemám, ale cítím se skvěle," dodala Kvitová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám