Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jsou domněnky zahraničních médií správné a herec Orlando Bloom (38) se skutečně sblížil s výrazně mladší Kendall Jenner (28), rozhodně to není jeho první zkušenost s modelkami. Kendall by byla vlastně už osmá... Filmový Legolas z Pána prstenů tak rozhodně má s čím srovnávat.

Dvojici se údajně podařilo vztah tajit celé dva měsíce, sympatie se u nich měly rozhořet v červenci, když se setkali během jedné filmové premiéry v Los Angeles. Od té doby prý absolvovali řadu schůzek. Jak se jim však mohlo podařit se celou dobu úspěšně vyhýbat fotografům? Kendall dělá všechno pro to, aby okolí dokonale zmátla. Nedávno se například procházela po New Yorku s šampiónem Formule 1 Lewisem Hamiltonem, s nímž byla také už letos spojována.

I když se sestra Kim Kardashian tento rok poprvé dostala mezi TOP 20 nejlépe placených modelek světa, se svým 16. místem přeci jen ještě o deset příček zaostává za hercovou exmanželkou Mirandou Kerr, s níž má syna Flynna. Na Instagramu je to ale pro změnu úplně naopak. Zatímco Kerr sleduje 7,1 miliónu lidí, o Jenner se zajímá o celých třicet miliónů fanoušků víc...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám