Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po devatenácti letech společného života s francouzskou herečkou Jeanne Marine do toho konečně populární irský zpěvák Bob Geldof (63) praštil. Dvojice si řekla svá ‚ano‘ v sobotu na jihu Francie během obřadu, jehož se účastnila řada slavných tváří. Jedna z jeho nejmilovanějších na ní ale chyběla – dcera Peaches Geldof, která loni v dubu zemřela po předávkování heroinem v pouhých pětadvaceti letech.

Frontman kapely The Boomtown Rats svou o čtrnáct let mladší partnerku požádal o ruku před více než rokem a jako místo jejich velkého dne zvolili resort Rayol-Canadel-sur-Mer. A zatímco oficiálně jsou manželi již od dubna, obřad na pobřeží proběhl až nyní.

Mezi svatebčany se objevili například herečka Demi Moore, sir Richard Branson nebo bývalá manželka britského prince Andrewa vévodkyně z Yorku Sarah Ferguson. Ta si přivedla jako doprovod svého partnera Manuela Fernandeze, s nímž žije již dva roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám