Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu se z ní stává rekordmanka, co se počtu kalendářů týče. Modelka a finalistka České Miss 2010 Kateřina Votavová je zřejmě nejžádanější tváří, kterou si firmy vybírají pro své kalendáře. "Je pravda, že fotím kalendáře už čtvrtý rok po sobě, letos budou dokonce dva," řekla Super.cz Votavová.

Kateřina, která byla loni časopisem Esquire zařazena mezi 20 nejkrásnějších žen světa, momentálně fotí kalendář na ostrově Gran Canaria s fotografem Janem Tůmou. V kalendáři se neobjeví sama, snědé krásce sekunduje blond zpěvačka, hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová.

Díky své dokonalé postavě je Kateřina vyhledávanou modelkou spodního prádla a plavek. Je tváří prádla známé značky, loni nechyběla na největší módní show spodního prádla u nás Top Secret. Postavu si drží pravidelným cvičením, nejí maso a kvůli alergii na lepek má i další omezení. Měří 177 centimetrů a její míry jsou 88-61-89. Nevypadá božsky?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám