Hlavní obsah
Článek

Není exhbibicionista, ale pro svoji vyvolenou chtěl připravit při žádosti o ruku opravdové překvapení. A protože se před pěti lety poznali při zkoušení muzikálu Osmý světadíl, zvolil Roman Tomeš k pokleknutí před Míšou Doubravovou právě jeviště divadla Kalich při tomto představení.

I když ostatní v divadle věděli, co se bude dít, jemu se skutečně podařilo před Míšou všechno utajit. Do poslední chvíle netušila, co na ni Roman chystá. Ale když ji požádal před celým sálem o ruku, se slzami v očích řekla ANO. Celé hlediště si stouplo a několik minut tlesklo vestoje.

"Když najednou nezačala hrát hudba tam, kde by normálně měla, zprvu mě napadlo, že asi tentokrát vynecháváme závěrečný přídavek. Až jak přede mě Roman poklekl, tak mi všechno došlo. A pak už mám jen mlhu. To asi pochopí každá holka, kterou její kluk takhle překvapil. Prostě tma před očima," svěřila Super.cz Míša.

"Chystal jsem to půl roku. Měl jsem seznam jen skutečně několika málo lidí, kteří o mém plánu prostě museli vědět z organizačních důvodů, jinak jsem se snažil, aby se nic nerozneslo. Nevěděli o tom ani kolegové, kteří v tu chvíli s námi stáli na jevišti," doplnil Roman.

Svatbu chtějí snoubenci stihnout skutečně do roka a do dne. Míša s Romanem jsou neustále spolu i v pracovním životě, momentálně hrají v Kalichu v pěti muzikálech: Atlantidě, Horečce, Mauglím, Osmém světadílu a v Pomádě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám