Hlavní obsah
Článek

Když jsme zpěvačku Veroniku Stýblovou poznali mezi finalisty SuperStar, byla to rozkošná, trochu oplácaná blondýnka. Teď byla ale na slavnostním představení muzkálu Mýdlový princ k nepoznání. Během roku dokázala zhubnout dvacet kilo a má luxusní figuru.

"Mám dole kolem dvaceti kilo a hubla jsem to rok. Teď se to snažím udržovat, chodím do fitka, aby se mi tělo zpevnilo, protože nestačí jen shodit, ale je potřeba s tím něco dělat. Držela jsme dietu podle krevní skupiny a bylo to docela přísné. I spousta příbuzných mi říkala, že jsme blázen, když si na grilovačce šmudlám to svoje vařené kuřecí," svěřila.

"Co mi třeba vadilo, bylo to, že jsem vůbec nesměla ryby, které miluju. Ale jedla jsem jich tolik předtím, že už mi je nedoporučili. Musela jsem jíst takové kvalitnější maso, jako třeba panenku nebo krůtí. Měla jsem tam dokonce i pštrosí maso, ale to jsem ještě neochutnala, protože se docela bojím toho, jak chutná takhle velký pták," smála se Veronika.

"I ovoce bylo hodně omezené. Třeba jahody nesmím vůbec, ani vodní meloun. Měla jsem hodně hrušek, jablka, exotické ovoce jako papája anebo pitaya. Ale třeba švestky vůbec," popisovala s tím, že jí dieta lezla docela do peněz. "Jedla jsme třikrát denně po pěti hodinách a každý týden jsme si udělala nákup na přesné gramáže a vydělávala jsem v podstatě jenom na jídlo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám