Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38) se poprvé předvedla zcela nenalíčená a navíc poprvé od plastiky prsou v plavkách. Krásná Michaela odletěla na Kanárské ostrovy fotit svůj první kalendář. Poprvé tak nebude v hlavní roli její božský hlas, ale sportem vypracované tělíčko.

Zatímco produkční tým vybírá lokace, Míša si užívá dva dny volna u bazénu luxusní vily se šesti ložnicemi a pěti koupelnami, kterou producent kalendáře Rosťa Janků pronajal. "Nebyla jsem na dovolené víc jak rok, tak jsem bílá jak stěna, je potřeba před focením trochu pochytat bronz," řekla Super.cz Gemrotová.

Michaela patří mezi naše nejpůvabnější zpěvačky a rozhodně je nejkrásnější operní pěvkyní u nás. A dokazuje to, i když na sobě nemá nánosy divadelního make-upu. I bez šminek vypadá výborně. "Určitě se alespoň lehce nalíčená cítím líp, ale opalovat se namalovaná je fakt blbost. Snad to není tak hrozný, aby se mě lidé lekli," dodala se smíchem Christine z úspěšného muzikálu Fantom opery, který se po prázdninách minulý víkend opět vrátil na prkna Goja Music Hall. "Týden teď patří mé kolegyni Monice Sommerové a příští víkend se už na diváky budu zase těšit," dodala Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám