Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Ivanu Jirešovou (47) jsme potkali po představení Mýdlový princ a takhle opálenou jsme ji snad nikdy neviděli. Křehké blondýnce snědý odstín pleti slušel. V divadle ale zase brzo vybledne.

"Byla jsem v Portugalsku a pak jsem byla v Maroku. Byly to rovnou dva sluneční zásahy. Měla jsem krásné prázdniny, jaké jsem nikdy v životě neměla, protože to byly opravdu dva měsíce volna. Procestovala jsem i Čechy a byla jsem úplně šťastná. Jen na dovolené s jógou jsem letos nebyla, tak to musím nějak napravit," vyprávěla nám.

"V Maroku jsem byla s dcerou, proto jsme moc necestovaly, jen jsme jely na jeden den do Marrákeše. Ale když jsem bloudila uličkami na trhu, tak čekala v restauraci u džusu a já si usmlouvala tašku," smála se. V nebezpečí si prý nepřipadala, ani ji jako blondýnku nikdo neobtěžoval. "Marokánci jsou opravdu hodně evropští, tak jsem se na to, co znám odjinud z Afriky, cítila bezpečně. Neotravovali, neměla jsem nepříjemné pocity," svěřila.

Teď už se vrhla do práce. "V Mýdlovém princi se kvůli tomu, že se obě představitelky Zuzany věnují StarDance, Jitka Schneiderová (51) tančí a Tereza Kostková (47) moderuje, musím naučit nově jejich roli. Pořád natáčím Ordinaci v růžové zahradě, mám představení Hello, Dolly!, kde mám pořád hodně práce, a musím chodit na hodiny zpěvu, protože mám pořád nějaké rezervy," připustila.

Reklama

Další články

Načítám