Hlavní obsah
Článek

Herečka Linda Gray se nebojí stárnout. V pětasedmdesáti je vidět, že se jí to daří s velkým půvabem. Svého sex-appealu náležitě využívá. Cítí se dnes sebevědomější než v mládí a prý si s muži užívá flirtování i něco víc, tak jak to nikdy v mládí nedokázala. Dokonce o sobě hovoří jako o sexuálním zvířeti.

„Zbožňuji muže a mám obrovskou chuť se bavit. Miluju muže. Miluju je. Neměla jsem to tak, dokud mi nebylo šedesát. Teď se už nemusím obávat, že otěhotním. Mám kariéru, stále pracuji, jsem nadšená ze života. Jsem zvídavá a dobrodružná a prostě miluji muže. Jsem tu, abych flirtovala. Chci si je prostě užít, ale rozhodně si je nechci brát. Proč bych to měla dělat?“ svěřila Linda.

Do manželství prý vstupovala jako panna a udělala tím jednu zásadní chybu. Se svým manželem se totiž nevyspala před svatbou, aby zjistila, jak hrozné to bude. Emocionálně ji týral dalších dvaadvacet let, než se dokázala rozvést.

„Byla jsem katolická školačka. Spát s někým před svatbou bylo nemyslitelné. Byla jsem hodná holka. Neměla jsem sex do svatební noci, kdy mi bylo jednadvacet. Sex ale byl velikým a zničujícím zklamáním,“ vzpomíná na manželství s režisérem Edem Thrasherem, s nímž má dvě děti, ve svých knižních pamětech.

Reklama

Další články

Načítám