Hlavní obsah
Článek

Čekali jsme, že ostré pracovní tempo, s nímž začal novou sezónu, nevydrží. Ale Martin Dejdar (59) vypadá čerstvě jako mladík, i když už letos oslavil padesátku. "Zatím to zvládám dobře a baví mě to, to je podle mě nejdůležitější. Když bych něco musel, byla to námaha, ale takhle mě to nabíjí," vysvětloval herec.

"V tuhle chvíli mám za sebou už několikáté představení Mýdlového prince v divadle Broadway a před sebou mám dvoják Dětí ráje v Brně, což je osm hodin na pódiu. V Ypsilonce už se taky hraje a na šestou ráno vstávám na natáčení seriálu Přístav. Už jedu na sto procent. Odpočívat zatím nemusím," překvapil.

"To, že už mi bylo padesát, vůbec necítím, nepřipouštím si to. Asi když na to člověk začne myslet, tak začne být víc unavený. Ale mě to opravdu baví. Když to představení končí nadšeným potleskem publika a standing ovation, ze kterého jde spousta energie, tak ji načerpáte a únava ustupuje," prozradil Dejdar, že je tak trochu energetický upír.

Energie z diváků by ho ale asi při životě neudržela. Posledně nám totiž Martin svěřil, že ani nestíhá jíst. "Trochu jsem zhubnul, ale kompenzuju to tím, že mám svoje jídlo, které si nosím s sebou, různé tyčinky, kaše nebo koktejly. Na nějaký oběd nebo posedět si u večeře, čas opravdu není, ale to mi zas tolik nevadí. Ne, že bych se nerad nenajedl, ale když to nemám, nechybí mi to," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám