Hlavní obsah
Článek

Téměř celé prázdniny strávila zpěvačka Olga Lounová (43) ve Spojených státech. Z Los Angeles si odskočila jen dvakrát. Poprvé na koncert, podruhé jela rallye, které se jí stalo málem osudným, protože obrátila auto na střechu.

"V Los Angeles jsem natočila dva videoklipy a polovinu třetího, který se bude ještě dotáčet v Česku. Pak jsem natočila několik nových písniček a navštěvovala jsem herecký seminář Master Class opravdu uznávaného učitele. Bylo to pro mne velmi produktivní, příjemná inspirace a nabrání energie do nové sezóny v Česku," řekla Super.cz.

Té nemuselo být zas tolik, kdyby neměla velkou kliku právě při závodu, kdy její auto skončilo v podstatě na odpis. "Byla to první nehoda po pěti letech. Bylo to nepříjemné, měli jsme dva kilometry do cíle. Uklouzli jsme na štěrku, který tam byl po nehodě před námi. Byla to velká škoda poté, co jsme odjeli 256 kilometrů a skončili jsme na střeše. Ještěže se nám nic nestalo," vzpomínala.

Nehoda ji ovšem neodradila a chystá se na další závod. "Za čtrnáct dní jedu rallye Vsetín. Ovšem jiným autem, protože to moje se ještě nedalo dohromady, má hodně porouchané plechy, takže ta moje bestie bude potřebovat trochu rekonvalescenci v garážové nemocnici," svěřila.

Olgu teď čeká nová divadelní sezóna s muzikály Mýdlový princ a Mamma mia! "Čeká mne i vydání nové desky, právě s písničkami, které jsem částečně točila v zahraničí a částečně v Čechách. Postupně začnou vycházet první singly a jsem zvědavá, co posluchači řeknou na moji čtyřletou práci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám