Hlavní obsah
Článek

Jsou to opravdu jejich dcery? Moderátorka Kateřina Kristelová (44) a zpěvačka Michaela (41) (41)Nosková (41) uspořádaly svým dcerám společnou oslavu narozenin. Claudinka a Eliška jsou stejně staré a narozeniny slaví jen pár dní po sobě. Obě roztomilé blonďaté holčičky oslavily páté narozeniny. A vypadá to, že podobu zdědily spíše po svých tatíncích.

"Já jsem hlavně ráda, že má Claudinka už tak dlouhé vlásky, ještě ve třech letech to vypadalo, že budu mít malého skinheada, měla pořád jen chmíří," směje se Kateřina. "Všichni mi říkají, že dřív byla celý exmanžel a teď už jsem to hodně já. Nechám asi na posouzení jiných," dodala Kristelová. "Malá je celej Honza, přiznávám bez mučení. Teď začíná být celý Horsák, jen pořád nevíme, po kom má oči. Oba máme hnědé, malá modro-šedé, zvláštně se nám ty geny nakombinovaly." dodala Nosková.

Kateřina i Míša jsou rozvedené, dcery mají ve své péči. "Neříkám, že občas nepadám na ústa. Je to pro matku samoživitelku náročný, ale neměnila bych za nic na světě. Claudie je to nejlepší, co mě potkalo, díky ní jsem i lepší člověk, vidí to tak i okolí. Je to láska, kterou opravdu nemůže nikdy nic překonat," řekla Super.cz Kateřina.

Míša to má trošku jednodušší. Bydlí i s dcerou Eliškou u svých rodičů, kteří jí s malou hodně pomáhají. "Bez nich by to bylo mnohem složitější. Jezdím na koncerty, hraju v muzikálech, moje práce je hlavně po večerech. Samozřejmě bych to zvládnout musela, ale jsem strašně vděčná své mamince, že je mě i Elišce takovou oporou a pomáhá," upřesnila Nosková.

Kateřina je už rok a půl bez partnera, Míša má čerstvou lásku. Randí s kolegou z divadla, se kterým zpívá v Přízraku Londýna, Ondřejem Báborem. Ten na oslavě, kterou holčičkám Kateřina s Míšou uspořádaly v oblíbeném čajovém baru, nemohl chybět. "Ondřej od začátku sám vyvinul iniciativu, aby se s Eliškou seznámili. Dělá s ní různé blbosti, učí jí salta, Eliška je z něj nadšená. A jsem moc ráda, že je i na její oslavě narozenin," dodala Nosková.

Reklama

Další články

Načítám