Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se po několika týdnech potkali s muzikantem Vaškem Noidem Bártou (43), bylo to na otvíračce nového klubu, který nese v názvu to, že je punkový. A Vašek tady také dost punkově popíjel. Začal welcome drinkem, gin tonicem podávaným v igelitovém pytlíku, pokračoval panáky whisky s příchutí medu a skořice, které zapíjel šampaňským.

"Já to tak dělám vždycky, když jsem na nějaké pařbě. Taky už jsme kvůli tomu nestihli pár rozhovorů udělat," smál se Vašek. "Ale poslední dobou jsem docela dobrej a piju míň. Jsem otec, mám zodpovědnost, mám krásnou ženu a dcerku a to zdravíčko, jak se říká, je jenom jedno. Musím jim vydržet," tvrdil.

Zajímavé je, že naposledy také popíjel, když jsme byli přítomni s kamerou. "To bylo na sportovním dni Hudebního divadla Karlín a muzikálu Carmen v Doksech. Pak už jsem nikde nebyl. Tam jsem nestihl první autobus a musel jsem čekat u vína až do půlnoci. Vzhledem k tomu, že bylo dost vedro, vína bylo dost a začínalo se ve tři odpoledne, dokážete si to představit," upřesnil.

U vína jsme se ostatně potkali i v Zaječí, kde byl Vašek s kolegy z muzikálu Addams Family. Stal se už odborníkem? "Zachutnalo mi bílé víno odrůdy červený tramín, které se dodává i k nám do divadla. Nejsou v něm konzervační látky, takže je po něm člověku i docela dobře," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám