Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) si sice nechala vylepšit svoje prsa a podstoupila plastiku už před několika roky, ale to, aby je předvedla ve výstřihu, bývá výjimkou. Proto nás dost šokovalo, když dorazila na opening párty nového klubu oblečená jako děva ze šantánu a vnady se jí dmuly v bujném dekoltu.

"Normálně takhle nechodím, tady je to v rámci mého vystoupení. Nejraději mám maximálně lodičkový výstřih. Každý ví, že ty prsa mám, tak už to není potřeba ukazovat. Nemám to ráda, baví mě styl návrhářky Ivany Mentlové, který je takový decentní. Ale zbytečná ta operace nebyla. Chodím od té doby doma nahá a už mi nevadí zrcadla," smála se Martina.

V baru se moha Martina cítit jako doma, protože před kariérou zpěvačky, který výrazně odstartovalo úspěšné účinkování v reality show X Factor, pracovala jako barmanka. "Občas do baru ráda zajdu na jedno, dvě, tři, třináct piv. Naštěstí ho ale nikdy netočí do pytlíku jako tady ten gin tonic. Ale i tak bych ho vypila, protože by to byla věčná škoda," pokračovala ve stejném tónu zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám