Hlavní obsah
Článek

Když vidíte herečku Kristýnu Janáčkovou s rok a půl starým synem Louisem, vypadá spíš jako jeho pubertální sestra. A to nedávno oslavila 34. narozeniny. Postavičku má přitom pravdu jako školačka, tak si klidně může dovolit džínové šortky sotva pod zadeček, v nichž jsme ji potkali na kosmetickém odpoledni pro ženy.

"Já jsem ani moc nepřibrala při těhotenství, a když jsem odcházela z porodnice, měla jsem o dvě kila míň než před otěhotněním. A mám opravdu hodně aktivní dítě, tak nebyl problém si to udržet stravou a pohybem. Na to, abych někam chodila cvičit, čas nemám, ale najdu si aspoň chvilku na to, abych se hýbala podle videí Hanky Kynychové (55)," svěřila.

Kristýna navíc přišla téměř nenalíčená, žádný make-up, jen dotek lesku a řasenka. "Zjistila jsem, že mě to hrozně nebaví. Takže když nemusím a není to nutné, tak se skoro nelíčím. Ale o svoji pleť se ráda a s láskou hodně starám, zkouším různé krémy, masky a séra. Kosmetika mne opravdu hodně zajímá," vysvětlila, proč si zašla čas na představení nového čistícího přístroje na pleť.

Reklama

Další články

Načítám